Anmälda lag VMR 2009

 

Lag Revansch - Anton Jonsson & Greger Forsberg
Oerhört revanschsugna efter flera års debacle. Klarar de för en gång skull att genomföra en tävling utan stora misstag blir de heta kandidater till segern och allt annat än en pallplats måste ses som ett gigantiskt misslyckande.

 

Lag Titanen - Johan Johansson & André Wiklund
Ett av de stora favoritlagen. Inget lag har en chans att slå dem på fingrarna när det gäller paddlingen. André är sannolikt den löpstarkaste deltagaren i hela tävlingen och Johan är tränad för Vätternrundan. Sist de tävlade tillsammans slutade det med seger.

 

Team Round Table - Henrik Johansson & Jonas Bergh
Laget fick i sista stund kasta in handduken i fjol. Johansson har ett flertal bergsmaror i benen och tävlingens höjdmetrar är således ingenting för honom. Han har dessutom gått på diet hela våren. Då han har en alpinist från Lycksele vid sin sida är de storfavoriter till att ta hem bergstävlingen och utmanar även som slutsegern.

 

Team Firefighters: Ted Nilsson & Robert Gustafsson

De ligger alltid i topp i början av tävlingarna. Lyckas de hålla krampen borta kan de vinna. Äter tillskott av magnesium för tillfället.

 

Lag Sjögga - Jonas Nilsson & Simon Brodin
Ett mycket stabilt lag som år från år klarat sig undan favoritskap men ändå alltid slutar långt fram. Kommer definitivt att vara med och utmana om en pallplats även i år.

 

Ernst & Young 1 - Joakim Åström & Lars Lindblad
Fjolårets vinnarlag. Håller de hela vägen även i år? Ett lag med rätt många träningstimmar i benen. Den ena är bra på att cykla och den andra på det mesta.

 

Ernst & Young 2 - Jonas Wiberg & Johan Pettersson

En ny lagkonstellation. Jonas har varit ledig hela våren för att träna och Johan har framtida maratonlopp i tankarna.

 

Beaver Creek Multisport sponsored by Måns Z - Maria Karlsson & Lina Strandberg

Tävlingens första damlag. Väldigt starka löpare. Frågan är hur de klarar de övriga grenarna. Tävlingens enda sponsrade lag.

 

Lag Father and Son - Henry Landström & Sonen Landström

Ett okänt lag som sannolikt kan vara med i toppen och slåss. En rutinerad löpare och en ung skidåkare.

 

Lag Hyggesirrarna - Fredrik Bergström & Tomas Nordin

Ytterligare löpstarkt lag. Fredrik var med i tävlingen redan premiäråret 2005. Då kostnade en orienteringsmiss mycket tid. Gör i år comeback och kommer nu bli betydligt farligare.

 

Lag Anders - Anders Sjödin & Anders Brodin 

Anders S startar för tredje året på raken. Detta år med en ny oprövad namne som tävlingskamrat. Blir det succé?

 

 

<<Tillbaka